Kontakt

Svenska Rainbowl AB
Phone +46 300 660 460
email: kontakta@rbbowl.com

Svenska Rainbowl AB
Tjolöholmsvägen 98
S-439 74 Fjärås
SWEDEN

Bygga Hall

Det finns många saker att tänka igenom innan man startar byggandet av en bowlinganläggning.
Man måste  titta på hur lokalen bäst ska utnyttjas och hur kundflödet ska gå mest effektivt. Man behöver även tidigt välja vilken utrustning man ska ha, ner i minsta detalj. Man vill ju maximera företagets förtjänstmöjligheter. Rainbowl följer dig hela vägen, och vi vill fungera som din parter.

BOWLING
Bowling är en av världens främsta fritidsaktiviteter med över 100 miljoner tävlingslicensierade utövare,  i över 100 länder. Bowling spelas av alla åldrar.
Genom att kombinera sportbowling med rekreation och underhållning har bowlingen blivit en aktivitet för ”alla”, 3 miljoner svenskar spelar bowling mer än 1 gång om året. Den har även utvecklats till en året-runt aktivitet

BOWLING – EN INVESTERING MED GOD AVKASTNING
Nöjesanläggningar,  som innehåller bowling växer i popularitet. De erbjuder många möjligheter till vinstrika investeringar och tillväxt. I kombination med ett starkt kassaflöde ger det en positiv avkastning på er investering. Man kan se att stora kedjor inom restaurangbranschen har anammat bowling i sitt utbud, exempelvis Hard Rock Café i Göteborg och OLeary’s på ett antal orter i Sverige.
Svenska Rainbowl är den perfekta partnern. Vi har medverkat vid ett flertal byggnationer under  de senaste 20 åren i Sverige och Norden. Med vår stora erfarenhet, kompetens och nytänkande kommer vi att kunna hjälpa dig till den perfekta bowlinghallen för just dig.

  

Vi kan antingen bygga full längd enligt ABC’s regler men vi kan också bygga kortare banor med antingen vanliga bowlingmaskiner, string (käglorna sitter fast med ett snöre) eller virtuell bowling. Det finns också ett koncept där vi har en smalare bana, mindre käglor och mindre klot med eller utan ansats.

Sammansatt av det bästa möjliga på marknaden.


Maskinen från SES (tysktillverkad) marknadens mest sålda maskin i över 30 år. Kompakt, driftsäker, självjusterande tyst och med låg vikt. Godkänd av Arbetsmiljöverket i Sverige. CE märkt.

Maskinen fundament är framtaget av Svenska Rainbowl. Laserskuren metallkonstruktion, för högsta precision och inriktning på låg ljudnivå.

Laminatbanor genom System 300. Väletablerad bowlingbana i branschen sedan mer än 25 år. En elegant laminatbana med trämotiv. Kan erhållas i andra nyanser, motiv och glow effekter.

Barnrännor ”Powerbounce” även detta genom System 300. Dessa är i slitstark PVC-plast och drivs utan mekaniska delar - markandens tåligaste.

Rännor och lock genom System 300 ” concept smart” enkelt tåligt lock där man kan sätta färger och ljuseffekter på både smala som breda lock.

Scoringsystem genom Steltronic allt i 3D-effekter.

• Förutom olika teman på 3D-animationer(Jul, Halloween etc.) finns protokoll i 3D i ett flertal varianter.

• Utöver traditionella bowlingprotokoll finns ett antal olika spelvarianter som gör att du kan erbjuda kunderna en helt annan upplevelse. Exempelvis 3-6-9-, No-Tap, Poker och inte minst Grand-Prix.

• Grand-Prix kan aktiveras över flera banor samtidigt, så att exempelvis ett sällskap på 20 personer samtidigt kan tävla mot varann, även om de spelar på fyra banor samtidigt. I slutet av spelet presenteras automatiskt en prispall med vinnarna - Guld, Silver och Brons.

• Interface med samtliga maskiner på marknaden och även ljuseffekter där scoringen talar om på dina externa ljuseffekter att t.ex. ” strike på bana 3”.

• Naturligtvis finns även de vanliga spelformerna för seriematcher samt möjlighet att skapa sina egna tävlingar.

Kostnadsfri support på scoringsystemet 24/7, dagtid genom Italien och nattetid genom USA.

När vi bygger görs detta med kvalificerad och utbildad personal. Efter färdigställd byggnation utbildar vi personal på både maskiner, banbehandling och scoring.